ABOUT

august 28, 2014
Fire creativa, spontana, naturala, imi place sa traiesc viata din plin.

Fire creativa, spontana, naturala, imi place sa traiesc viata din plin.

Ma pasioneaza estetica lucrurilor si a formelor astfel ca mi am gasit preocupari care sa ma confirme, care sa mi hranesca spiritul si sufletul. Sunt fericita sa ma aflu in mijlocul naturii, fie ca fac drumetii prin muntii nostri sau ca strabat taramuri necunoscute din diferite colturi ale lumii. Ador sa vad locuri interesante, le caut si regasesc ceva despre mine in fiecare lucru.

Compun, creez si ma exprim prin fotografie, peisagistica si design de interior.

Am adunat o colectie impresionanta de albume de arta, fotografie si vederi din toate colturile lumii in care am calatorit si din dorinta de a impartasi s-a nascut ideea blogului.
Imi place adrenalina. Cu ceva timp in urma am inceput sa explorez incredibila lume a adancurilor de care sunt fascinata. Nu am un sport preferat; fitness, ski, cycling, role, patinaj, wakeboard – toate imi dau energie si ma umplu de viata.

Am citit mult, din domenii cat mai diverse: beletristica, dezvoltare personala, psihologie; cartile mi-au influentat multe decizii, modul de a gandi, de a percepe si intelege mai bine oamenii din jurul meu, de a ma organiza eficient; insa, am inteles de mult ca experientele personale sunt si raman cele mai bune lectii pentru viata.

Nu judec si nu pun etichete oamenilor, fiecare om are partea lui buna, asa cum fiecare experienta are partea ei buna, totul tine de ceea ce vrei sau esti pregatit sa vezi. Prejudecatile mai mult incurca, eu ma concentrez sa vad partea frumoasa si pozitiva a lucrurilor. Increderea in sine, optimismul si altruismul m-au ajutat sa depasesc obstacole inerente.

Echilibrul ramane esenta vietii mele.


Comments

Loading Facebook Comments ...

Post a new comment