Bucharest Gentleman – 2015

noiembrie 19, 2015

Eleganta si rafinamentul si-au dat intalnire pentru o seara, gratie unui eveniment de mare clasa, ce a avut loc la palatul Bragadiru, Bucharest Gentleman.

1

2

Organizatorii evenimentului au fost Zennoni su Misura si Parisian Gentleman.

4

5

Tinuta eleganta pe care am purtat-o la eveniment face parte din colectia de toamna-iarna NISSA 2015

8

De 11 ani incoace, conceptul de “tailored society” inspira o intreaga cultura a elegantei masculine. Dintr-o afacere de familie care acum 10 ani oferea imbracaminte made-to-measure si bespoke pentru clienti locali intr-o atmosfera primitoare, personala si totusi sofisticata, Zenonni Su Misura este acum un brand international, cu showroom-uri in Moscova, Bucuresti si Chisinau.

6

Evenimentul a beneficiat de participarea extraordinara a lui Hugo Jacomet, unul dintre cei mai apreciati exponenti internationali in domeniu si autor al celebrei publicatii online Parisian Gentleman.

10

11

Speaker, custode, autor si fin observator al societatii actuale, Hugo Jacomet, este un personaj important si un pionier al revolutiei modei masculine de la sfarsitul anilor 2000. Revista sa digitala Parisian Gentleman a devenit o referinta mondiala in moda “sartoriala” si a educatiei in domeniu, ce reuneste in jurul ei un numar mare de domni pasionati de toate varstele si din toate colturile lumii, ce isi doresc nu doar sa se imbrace bine ci si sa aiba un stil de viata elegant.

9 a

9

Violonistul Alexandru Tomescu ne-a rasfatat simturile cu acorduri clasice, adevarate cascade de arpegii, gratie vioarei Stradivarius Elder-Voicu incredintata acestuia pana in anul 2018 de catre Ministerul Culturii si Filarmonica George Enescu.

Un adevarat regal muzical!

12

 


Comments

Loading Facebook Comments ...

Post a new comment