Romanian Fashion Philosophy si Book of Style va invita la Concurs

octombrie 7, 2016

Dragilor, va invit sa participati la un concurs organizat de Book of Style in colaborare cu Romanian Fashion Philosophy, avand astfel ocazia sa castigati o INVITATIE VIP la prima editie a festivalului Romanian Fashion Philosophy!

 

Romanian Fashion Philosophy AW 2016

 

Romanian Fashion Philosophy este un festival dedicat modei romanesti si internationale ce se va desfasura in perioada 12-14 octombrie.

Romanian Fashion Philosophy -aflat la prima editie, reprezinta un concept avangardist care reuneste designeri si brand-uri renumite din Romania si alte tari.

Invitatia VIP este valabila pentru 2 persoane pe toata durata evenimentului.

Conditii de participare la concurs:
SHARE public postarii
– Mentiunea „Particip” in comentarii la finalul acestui articol sau numele persoanei careia doresti sa-i oferi invitatia
LIKE paginii de Facebook Book of Style

ps-mentionez ca la prezentarile de moda din cadrul festivalului se poate intra doar pe baza de invitatie.

Voi desemna 5 castigatori ce vor fi anuntati pe pagina mea(luni seara) in urma tragerii la sorti prin random.org 

Succes!

 

Despre evenimentul Romanian Fashion Philosophy A|W 2016:

Gazda evenimentului va fi Palatul Bragadiru, situat în inima Capitalei, una dintre cele mai impunatoare construcții ale Bucureștiului de altă dată.

Romanian Fashion Philosophy dorește să reunească sub același acoperiș designerii de top ai momentului, branduri renumite din industria de modă și să dea ocazia celor mai talentați dintre absolvenții facultăților de design vestimentar să se afirme.

Peste 25 de designeri și branduri din țări precum Italia, Germania, Rusia sau Grecia își vor prezenta cele mai noi colecții. Dintre aceștia amintim: Cannella, Giovanni Fabiani, CM CREAZIONE, Institutul de Modă Salomeia Truță, Di Vero, Lena Criveanu, Claudia Rawlings, Celebrity Skin, Alexandra Calafeteanu, Marie Ollie, Lui by Luisa, LYK, Evgheni Hudorojcov, Mineli.
PARTENERI MEDIA PRINCIPALI: Fashion Insider Magazine prin invitatul special, criticul de modă MARCELLOUS L. JONES și Fashion Channel care va transmite live de la Romanian Fashion Philosophy A/W 2016 în calitate de partener media oficial al evenimentului.
“Am ales să ne concentram pe unii dintre designerii cei mai apreciați în domeniu (atât romani cât și străini, care să aibă în palmares cel puțin o prezentare la un festival de mare anvergură – Paris, Milano, New York, Berlin etc.), precum și pe tinerii talentați ai facultăților de modă (UAD, UNArte, Institutul de Modă) pe care am dori să îi promovam cât mai bine posibil. Este un eveniment ce se prezintă publicului român într-un format complet diferit față de cele organizate până acum în industria de modă din România, un format preluat de la Berlin Fashion Week, cu care suntem și în colaborare.” – au declarat organizatorii Romanian Fashion Philosophy A|W 2016.

În cadrul evenimentului, Camera de Comerț Italiană pentru Balcani împreună cu Camera de Comerț Româno-Britanică  vor organiza o serie de întâlniri B2B între “buyerii” români din sectorul de modă și firmele italiene prezente la Romanian Fashion Philosophy.

Cu ocazia evenimentului Romanian Fashion Philosophy A|W 2016, Camera Italiană pentru Balcani  va fi prezentă cu o delegație de firme italiene, luxury brands. Pe 12 octombrie, la Palatul Bragadiru, brandurile își vor prezenta ultimele colecții într-un concept intitulat – Italian Fashion Bucharest. Firmele vor fi prezente și între 12-13 octombrie în zona de expo unde vor întâlni “buyerii“ români cu scopul de a favoriza și implementa schimbul comercial din sectorul modei între Italia și România. “ Gemona Vasile, Camera de Comerț Italiană pentru Balcani.

Evenimentul este conceput a avea două componente: una de expo (unde publicul poate intra liber pentru a vizita și/sau cumpara, expozanți find designerii/brandurile participante la eveniment și alți parteneri) și alta de prezentări de modă (din 45 în 45 de minute, cu pauze pentru social networking, activări de produse, degustari de vinuri etc.) unde se poate intra doar pe bază de invitație.

Grație colaborării cu mai multe agenții de manechine, Romanian Fashion Philosophy va aduce pe catwalk unele dintre cele mai bine cotate manechine ale momentului, din Franța, Germania, Rusia, Republica Moldova, Letonia, Polonia, Grecia, Serbia și, evident, România.

Romanian Fashion Philosophy

Cu o experiență de peste zece ani în realizarea unor evenimente top class de modă, atât în țară cât și în străinatate, misiunea evenimentului este de a promova designerii români în cadrul unui festival internațional de modă care să devină un must-have și un reper în industrie. Romanian Fashion Philosophy este acel eveniment de modă pe care designerii, manechinele, mass-media, buyerii, fotografii și consumatorii de fashion îl așteptau încă din 1989. Romanian Fashion Philosophy este un eveniment unde designeri autohtoni și cei internaționali vor prezenta publicului românesc cele mai noi tendințe în domeniu.

 

Asadar, ne vedem acolo!

Simona

 

 


Comments

Loading Facebook Comments ...

Post a new comment