De ce am ales tratamentul cu oxigen pentru tenul meu

martie 28, 2015

Mi-am propus sa adaug blogului meu si rubrica Beauty, pentru ca am avut cateva sugestii in aceasta privinta din partea unor bune prietene. Si m-am hotarat in momentul in care am primit cateva mesaje pe pagina de fb cu intrebari legate de ritualul meu zilnic de frumusete.

Din punctul meu de vedere, nimic special; zilnic demachiere si hidratare, o data pe luna un tratament cosmetic complet, si de doua ori pe luna- masaj si masca nutritiva.

Insa, tinand cont de faptul ca practic ski si scufundari, perioada in care tenul meu are de suferit, se simte din ce in ce mai acuta nevoia de hidratare intensa. Intoarsa de curand de la ski, am realizat ca tenul meu necesita un tratament profund de hidratare. De aceea am apelat la o solutie salvatoare: tratamentul cu oxigen , dermaOxy. Unde? La  Salonul Chocolat

De ce am ales  tratamentul cu oxigen hiperbaric pentru tenul meu_1

Trebuie sa marturisesc ca tratamentul cu oxigen nu este o noutate pentru mine; l-am testat pentru prima data in 2012 la un alt salon, apoi in 2013 la Salon Chocolat si am fost extrem de incantata.

Conceptul tratamentului dermaOxy se bazeaza pe tehnologia oxigenului suflat la presiune controlata pentru a introduce un ser cu structura moleculara, extrem de fin, in piele. Se foloseste un aparat, conceput initial pentru uz medical, ce are capacitatea de absorbi oxigenul din aer (de puritate 20%) si a-l transforma, cu ajutorul unor filtre osmotice, in oxigen de puritate 90%,. Acest oxigen de inalta puritate iese printr-un tub la presiune constanta din aparat, intr-un aerograf. Aerograful are din constructie atasat un recipient in care se afla serul dermaOxy – un ser de ultima generatie cu molecula foarte mica. Serul este difuzat pe piele cu ajutorul aerografului si apoi impins in dermul profund, cu ajutorul unei bule de oxigen , care se creaza la suprafata pielii, in mod noninvaziv. Acest cocktail de vitamine si antioxidanti benefici pielii, in combinatie cu oxigenul, are un efect reparator si de lunga durata.

Tratamentul reda stralucirea, fermitatea, asigurand o suplete vizibila a tenului.

 

De ce am ales  tratamentul cu oxigen hiperbaric pentru tenul meu_2

DermaOXY foloseste doua tipuri de seruri complexe:

 

  • SER HYALURON pentru intensa hidratare si revitalizare cu actiune puternica si efecte  vizibile dupa primul tratament. Pielea are aspect intinerit, luminos, proaspat, ferm si intens hidratat(Ingredienti: acid hialuronic, syn-coll, amino acizi, vitamine, minerale, omega 3, omega 6, extracte de alge)

  • SER SYN– special conceput pentru riduri, netezeste ridurile datorita inlocuitorului de botulina SYN-AKE, hidrateaza, hraneste si vitalizeaza pielea in profunzime.  (Ingredienti: acid hialuronic, syn-coll, syn-ake, coenzima Q10, amino acizi, vitamine, minerale, omega 3, omega 6, extracte de alge)

De ce am ales  tratamentul cu oxigen hiperbaric pentru tenul meu_3

Sunt recomandate 6 sedinte la interval de 3-4 saptamani, pentru rezultate maxime. Si, desigur, folosirea acasa a produselor dermaOxy.

Asa ca, nu va grabiti sa recurgeti la tratamente invazive precum injectiile cu botox sau acid hialuronic!

Incercati tratamentul cu oxigen  dermaOxy, merita!!

Eficienta dovedita:

  • Cornwall Dermatology Research – Anglia confirma ca moleculele de oxigen patrund prin presiune controlata in derm de 3 ori mai rapid decat cele aduse de sistemul sanguin.

  • Institutul de biotehnologie medicala Fraunfhofer – Germania dovedeste ca formarea depozitelor de nutrienti care asigura un ten proaspat si hidratat este de 60 de ori mai rapida prin tratament cu oxigen.

  • Dr. Frederic Brandt – Dermatolog Miami la Advanced Cosmetic Dermatology si Dr. Bradford Katchen – Dermatolog New York la Skin Care Lab – s-au declarat convinsi de rezultatele obtinute in urma  tratamentului cu oxigen .

De ce am ales  tratamentul cu oxigen hiperbaric pentru tenul meu_4

Impreuna cu Maria ( cosmeticiana si make-up artist) o persoana draga pe care o cunosc de 13 ani .

Multumesc Catalin Tudorica pentru fotografii!!

Simona


Comments

Loading Facebook Comments ...

Post a new comment