Book of Style si Your Personal Aroma va invita la Concurs / mai multe detalii in articol

martie 7, 2016

Pentru prima data pe blogul meu va invit la un concurs in colaborare cu Your Personal Aroma, brandul romanesc de parfumuri organice ce poarta semnatura parfumierului Raluca Vasile.

Godilicious sticla 50ml 250 lei si sticluta-pandantiv 150 lei

Castigatoarei i se va acorda un premiu. Este vorba de un premiu special, seducator, o sticluta-pandantiv cu apa de colonie, Godilicious.

Godilicious este prima apa de colonie creata pe baza de feromoni naturali.

Esenta a feminitatii, ascunsa in pandantivul-sticluta vintage si transformata intr-o bijuterie pe care o poti purta zilnic sau la ocazii speciale, apa de colonie Godilicious te invaluie cu note mitice de lychee, fructul pasiunii, neroli, bergamota, mar verde, masoia, lemn de santal, ambra.

Lasa-te cucerita de aceste esente naturale, purtand asupra ta sticluta-pandantiv de care te vei indragosti negresit!

Creatoarea apei de colonie Godilicious, Raluca Vasile este singurul parfumier roman certificat New Luxury code (parfumuri integral organice din esente rare) cu studii de specialitate la Seattle, Londra, Grasse si Milano.

Toate parfumurile Your Personal Aroma by Raluca Vasile  au la baza esenţe naturale rare, nobile şi sunt artizanale, fiind create de parfumier după metoda tradiţională de la Grasse, dar şi după metode arhetipale din parfumeria orientală, africană şi asiatică.

bijuterie in cutie

Asadar, aveti ocazia sa castigati sticluta-pandantiv cu parfum Godilicious participand la concurs, dar respectand urmatoarele conditii:

  1. Dati Like paginii Book of Style
  2. Dati Share articolului
  3. Raspundeti la intrebarea: “De ce ati folosi un parfum organic?” aici, la finalul articolului

Bineinteles ca, sunt bineveniti si participanti din randul persoanelor de sex masculin, mai ales ca parfumul Godilicious ar putea fi cadoul perfect oferit iubitei, sotiei sau de ce nu, mamei.

Concursul se va incheia joi seara, 10 martie 2016, orele 20.

Castigatoarea/castigatorul concursului va fi desemnat prin random.org si va fi anuntat public pe pagina de facebook Book Of Syle.

Castigatoarea/castigatorul desemnat va primi premiul la domiciliu.

Mult succes!!

Simona


Comments

Loading Facebook Comments ...