MARIAN COTOI – 16 ani de activitate in Romania

martie 11, 2016

Saptamana trecuta am acceptat provocarea de a participa in calitate de model la un eveniment special, unde prieteni, colaboratori si clienti i-au fost alaturi binecunoscutului hair stylist Marian Cotoi la aniversarea celor 16 ani de activitate.

Renumit in bransa, Marian Cotoi este mesagerul unei viziuni sofisticate de coafura, transmitand fascinatie si armonie pe podiumuri de prezentare, la show- uri de coafura si in propriile saloane. Marian Cotoi detine un background solid, fiind absolvent al celebrului Institut de Bioestetica si Coafura ‘’Pitteurs”-Liege, Belgia in perioada 1992-1997. A fost director artistic la Goldwell Romania din 2007 pana in 2015. Profesionist desavarsit, sfaturile si indemanarea ii sunt intotdeauna apreciate cand vine vorba de o schimbare de look. Are o echipa foarte priceputa si e mandru de asta.

Dar sa revin la eveniment…Pe o vreme ploiasa am ajuns la salonul situat intr-o vila pe o straduta linistita din Bucuresti.

Flori (oferite de Livada cu visini), delicii culinare aduse din Craiova(orasul unde Marian Cotoi mai detine un salon), sampanie din belsug si muzica buna…totul era pregatit. Rand pe rand si-au facut aparitia invitatii; prieteni, clienti si colaboratori ai salonului, fotografi, jurnalisti.

Cei 16 ani de activitate dar si bucuria mutarii intr-o noua locatie, au fost pe deplin sarbatorite prin munca de echipa a salonului, dar mai ales prin punerea in valoare a frumusetii feminine.

B

Un eveniment foarte reusit la care Marian si echipa salonului si-a rasfatat modelele cu coafuri si machiaje potrivite. Tinutele au fost asigurate de Stada Boutique.

Cu grija, dar mai ales rabdare, am avut parte de o coafura boema, romantica, in total acord cu personalitatea si fizionomia mea. Machiajul a fost si el la inaltime, dar trebuie sa recunosc ca am fost putin stresata pentru ca apelez foarte rar la un make-up artist, preferand un machiaj light chiar si la cele mai speciale ocazii. Ochii fiind intens conturati, am preferat un gloss deschis pentru buze.

0

1

2

M-am revazut cu oameni dragi si am avut ocazia sa cunosc persoane noi. Ne-am simtit excelent, am ras si povestit intr-o atmosfera relaxanta.

A

12823072_1114586818572182_1948527062_oA fost un eveniment inedit cu surprize placute, unde pasiunea, rabdarea si priceperea cu care am fost rasfatate au fost in tandem cu voia buna si distractia pana aproape de miezul noptii.

12674704_1114559238574940_1976810144_o

Iata si cateva imagini surprinse la eveniment:

 

Multumim pentru fotografii, Florin Stefan!


Comments

Loading Facebook Comments ...