Ce mi-a placut la Cloud no. 9 Pop-Up Store

aprilie 3, 2016

E o placere sa conduci in weekend prin Bucuresti, asa ca ieri m-am incumetat sa dau o fuga la Targul de design CLOUD No. 9 la The Ark (langa Piata de flori), mai ales ca eram in cautarea unui cadou special.

Simona_Dragan

In periplul meu, bijuteriile au fost cele care mi-au captat in mod special atentia. Mi-au trezit admiratia creatiile brandului Snob prin simplitatea si designul minimalist, lesne de remarcat fiind atentia pentru detalii si calitatea materialelor folosite.

Am recunoscut influenta scolii romanesti de bijuterie contemporana Assamblage sub indrumarea lui David Sandu (pe care il apreciez mult), aspect confirmat si de creatoarea brandului Snob.

Butonii realizati din argint si lemn de nuc, cerceii si pandantivul din argint cu pasare colibri, dar si cel din lemn de stejar tratat sunt doar cateva dintre piesele preferate din colectia expusa la CLOUD No 9. Pasarea colibri e noul lait-motiv al colectiei, amprenta personala a creatoarei, ce simbolizeaza gratie.

1

2

3

Mi-a placut si clutch-ul din piele naturala reciclata, tot marca Snob.

4

Alte creatii ce mi-au incantat privirea au fost si bijuteriile semnate de Alexandra Nacu, creatii fine, delicate, remarcabile prin taieturi curate si linii clare realizate din argint sau aur lucrate manual.

5

Perlele sau pietrele semipretioase in creatiile Alexandrei vin ca o completare, pentru a concretiza bijuteria asemenea unui tot unitar plin de rafinament cu tente minimaliste.

Brosa cu perla-bijuteria mea favorita

 

6

 

Bijuteriile de la Obsidian ofera o gama variata de articole, minimaliste, contemporane, dar si piese cu aer vintage, sofisticate.

Alegerea mea: cerceii eleganti, sofisticati din argint rodiat cu perla de apa dulce

 

8

Daca esti interesata de achizitionarea unui cadou altfel sau a unei bijuterii unicat cu personalitate pentru tine, iti recomand vizitarea targului CLOUD No. 9 care este deshis pana diseara, orele 20.

Simona


Comments

Loading Facebook Comments ...

Post a new comment