Ceaiul de la ora 5 # Carti, Dulciuri si Flori

aprilie 9, 2016

Intr-o zi splendida de primavara, terasa cocheta a restaurantului Oliviers(Hotel Arc de Triomphe by Residence Hotels) a fost locul unde invitatii au aflat povestea din spatele brandului „Carti, Dulciuri si Flori”, a frumoasei Ioana Uretu.

00

00B

O poveste inspirata din dragostea pentru flori si pasiunea pentru dulciuri. Imi plac evenimentele altfel, inspirationale, iar de data aceasta provocarea a fost aceea de a participa la un atelier de gatit. Ceva dulce si bun, cum altfel!?

Ioana ne-a vorbit si impartasit pasiunea ei pentru frumos, despre pasiunea transformata in business, despre arta de a crea, despre traditie. Carti, Dulciuri si Flori , a reunit aceste trei elemente din dorinta de a oferi un serviciu aparte care sa contina “flori pentru suflet, dulce pentru tine si o carte pentru suflet”, dupa cum marturiseste chiar Ioana.

2

Si dupa cum va spuneam, in cadrul atelierului de gatit, am avut ocazia sa preparam singuri ‘’bulgarasi cu aroma de portocale’’, deliciosi, ideali pentru a fi serviti alaturi de ceai sau cafea.

6

3

Cu mic, cu mare ne-am intrecut in arta prepararii acestor fursecuri aromate dupa reteta proprie a Ioanei.

7

8

9

5

In timp ce bulgarasii se rumeneau frumos in cuptor, am avut parte de o seara minunata intr-un cadru intim, o seara altfel presarata cu parfum de primavara.

4

“Bucuria aceea pe care o aduci in dar se va intoarce la tine iar. Strange fiecare jumatate plina a paharului si savureaz-o, creeaza, ofera, iubeste ceea ce faci si multumeste.

 Ioana Uretu -‘’Carti, Dulciuri si Flori”.

1

Cand pui suflet si pasiune in tot in tot ce faci, cand un hobby devine job ul tau zilnic, asta e adevarata multumire sufleteasca.

10

 

colaj 1

colaj 2

Pe curand,

Simona

credit foto@Vanilla Roads

 


Comments

Loading Facebook Comments ...

Post a new comment