AVON si KENZO in premiera la petrecerea VIVA 2016

iunie 3, 2016

Simona-Dragan

credit foto: Avon Space

Saptamana trecută, la mult asteptata petrecere VIVA s-a lansat în premieră o colecție de parfumuri creată de Avon în colaborare cu celebrul designer Kenzo Takada.

Expuse intr-un cadru floral romantic, care te imbia mai degraba la visare decat la petrecere, parfumurile prezentate in premiera mi-au incantat pe deplin simturile. Dintotdeauna am apreciat aromele florale exotice ce poarta semnatura marelui creator si care-mi inspira un aer libertin, extravagant.

Kenzo

Avon-Kenzo

La inceputul lunii aprile, brandul Avon anunta un nou parteneriat cu renume international, si anume cu designerul Kenzo Takada. Recunoscut ca un designer de top la nivel global, Kenzo a fondat la Paris in 1970, casa de moda ce-i poarta numele, devenind primul brand de lux fondat de un japonez cu sediul la Paris. Designerul este cunoscut pentru crearea de stiluri inovatoare si arome fresh, senzuale, imbinand cu maiestrie elemente occidentale cu arome orientale.

În toate creatiile sale, Kenzo pune accentul pe frumusete si positivism, mesaj care rezoneaza perfect cu brandul Avon.

”Experiența mea cu echipa Avon a fost incredibila” spune Kenzo Takada.

’’Datorită pasiunii lor, pozitivism și energie, am creat o linie de parfum atemporala și distinctiva, care transmite splendoarea lumii naturale si frumusete.

Suntem incantati ca noua colecție uimitoare a parfumurilor Kenzo este proiectata exclusiv pentru Avon, si este denumita Avon LIFE By Kenzo Takada’’.

Parfumul ce se va lansa în cadrul noii colecții de toamnă Avon, va fi disponibil în arome pentru EA și pentru El.

Abia astept!

Simona

Simona-Dragan-001

credit foto: Stefan Ovidiu

Outift:

   -rochie din matase naturala Roberto Cavalli

-pantofi Gianvito Rossi

             -clutch din piton Michael Kors

    -cercei Oscar de la Renta


Comments

Loading Facebook Comments ...

Post a new comment